You cannot place a new order from your country. United States

Crema de corp ultra hidratanta cu Ulei de Migdale si Aloe Vera Mărește

Crema de corp ultra hidratanta cu Ulei de Migdale si Aloe Vera

Crema Ultra Hidratanta a fost conceputa pentru a raspunde nevoii zilnice de hidratare a pielii. Uleiul de Migdale si extractul de Aloe Vera asigura o hidratare intensiva a pielii, lasand-o catifelata si stralucitoare.

Crema intra rapid in piele, fara a o incarca sau a o lasa grasa. Nu pateaza hainele.

Produs recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile.

250 ml

More details

More info

Recomandam utilizarea zilnica, din abundenta, a acestui produs, pentru pielea ce necesita hidratare. Uleiul de Migdale dulci si extractul de Aloe Vera au un rol puternic de rehidratare a epidermei. Nu este o crema grasa.

Ca si principii active naturale, Crema de Corp Ultra Hidratanta contine Ulei de Migdale Dulci si extract de Aloe Vera. Nu contine parabeni sau coloranti.

Marile Beneficii ale Naturii

Uleiul de migdale dulci hraneste pielea si o catifeleaza (contine o acizi grasi benefici pentru piele dar si pentru sanatate). Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele si este un bun adjuvant in caz de iritatii sau inflamatii. Este excelent pentru pielea crapata si uscata. De asemenea, previne imbatranirea pielii. Multe persoane cu pielea sensibila si predispusa la eruptii cutanate au afirmat ca acest ulei nu cauzeaza eruptii.

Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara.

Aplicati din abundenta pe tot corpul, prin masaj lejer. Pentru o buna absorbtie, este preferabil sa aplicati crema dupa dus. Aplicati de cate ori considerati necesar pentru a asigura confortul pielii.